DHOMË TRESHE

Me Ballkon

Dhoma Treshe përfshin një krevat dopio extra large + 1 tek dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer, kondicioner, tv dhe wifi. Demi Hotel në Sarandë i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes dhe hapsirë.

null
Sipërfaqja 30 m²
null
1 Dopio + 1 Tek
null
3 Persona

DHOMË TRESHE

Me Ballkon

Dhoma Treshe përfshin një krevat dopio extra large + 1 tek dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer, kondicioner, tv dhe wifi. Demi Hotel në Sarandë i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes dhe hapsirë.

null
Sipërfaqja 30 m²
null
1 Dopio + 1 Tek
null
3 Persona

SHËRBIME NË DHOMË

Shijoni Qëndrimin Tuaj

SHËRBIME NË DHOMË

Shijoni Qëndrimin Tuaj