SUITE SUPERIOR

With Sea View

Suita superior përfshin një krevat dopio extra large + një kolltuk dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer, kondicioner, tv dhe wifi. Demi Hotel në Sarandë i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes dhe hapsirë.

null
Sipërfaqja 65 m²
null
1 krevat dopio + 1 kolltuk
null
4 Persona

SUITE SUPERIOR

Me Pamje nga Deti

Suita superior përfshin një krevat dopio extra large + një kolltuk dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer, kondicioner, tv dhe wifi. Demi Hotel në Sarandë i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes dhe hapsirë.

null
Sipërfaqja 65 m²
null
1 krevat dopio + 1 kolltuk
null
4 Persona

SHËRBIME NË DHOMË

Shijoni Qëndrimin Tuaj

SHËRBIME NË DHOMË

Shijoni Qëndrimin Tuaj