P

A

M

J

E

D

E

T

I

MIRËSEVINI NË DEMI HOTEL

Hotel luksoz

Ne Sarande

Mirësevini në Demi Hotel, një hotel mbresëlënës bashkëkohor, vetëm disa hapa larg nga deti. Hotel Demi është zgjedhja e duhur për vizitorët që kërkojnë kombinimin e të bukurës, qetësisë dhe të një pozicioni të përshtatshëm ku plazhet dhe portet takohen me Detin Jon.

D

E

M

I

L

O

U

N

G

E

MIRËSEVINI NË DEMI HOTEL

Hotel luksoz

Ne Sarande

Mirësevini në Demi Hotel, një hotel mbresëlënës bashkëkohor, vetëm disa hapa larg nga deti. Hotel Demi është zgjedhja e duhur për vizitorët që kërkojnë kombinimin e të bukurës, qetësisë dhe të një pozicioni të përshtatshëm ku plazhet dhe portet takohen me Detin Jon.

ZBULONI DHOMAT TONA

Demi Hotel

ZBULONI DHOMAT TONA

Demi Hotel

PËRJETONI MË TË MIRËN

Shërbime

AKTIVITETE

Restorant

RELAX

Bar

AKTIVITETE

Plazh privat

FACILITETE

Shërbim në Dhomë

REZERVO TANI

Kaloni Pushime Relaksuese Në Demi Hotel