EKSPLORO

RESTORANTIN TONË

Nëse do të keni një drekë biznesi, darkë romantike me qirinj ose thjesht një pije pas një dite të zënë, Restoranti Demi gjithmonë do t’i plotësojë nevojat tuaja. Mos hezitoni të rezervoni një tavolinë në restorantin Demi dhe mbrëmja juaj do të shndërrohet në një udhëtim të vërtetë kënaqësie, duke zbuluar një mënyrë të re të reinterpretimit të traditave të kuzhinës të një rajoni që është një nga më të pasurit në shije dhe receta: asnjë tjetër restoranti në Sarandë mund të ofrojë më shumë. Gëzoni mëngjesin, drekën ose darkën në një ambjent elegant nën gjelbërim ose në bregdet. Ne ofrojmë një gamë të gjerë të gatimeve nga kuzhina shqiptare, italiane dhe greke.

RELAKS

NË DEMI LOUNGE

Ekziston edhe Demi Lounge Bar që ju sjell shumë gjallëri në mbrëmje me muzikë të lartë të zgjedhur, parti verore dhe mysafirë të veçantë. Relax gjatë ditës nga muzika e luajtur ekskluzivisht nga DJ-ja jonë i përhershëm.

Muzikë e zgjedhur, Parti Verore & Të ftuar Special

REZERVO TANI

Kaloni Pushime Relaksuese Në Demi Hotel