DHOMË STANDARD

Me Pamje Anësore nga Deti

Dhoma Standard përfshin një krevat dopio extra large dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer, kondicioner, tv dhe wifi. Demi Hotel në Sarandë i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes dhe hapsirë.

null
Sipërfaqja 20 m²
null
1 krevat ekstra large
null
2 Persona

DHOMË STANDARD

Me Pamje Anësore nga Deti

Dhoma Standard përfshin një krevat dopio extra large dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer, kondicioner, tv dhe wifi. Demi Hotel në Sarandë i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes dhe hapsirë.

null
Sipërfaqja 24 m²
null
1 krevat ekstra large
null
2 Persona

SHËRBIME NË DHOMË

Shijoni Qëndrimin Tuaj

SHËRBIME NË DHOMË

Shijoni Qëndrimin Tuaj