DHOMË TRESHE

Me Ballkon

Dhoma treshe përmban një krevat dopio + 1 tek, dhe facilitete të tjera si : tualet, kondicioner, tv dhe wifi. Hotel Demi në Sarandë i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes dhe hapsirë.

L

U

K

S

O

Z

E

DHOMË TRESHE

Me Ballkon

Dhoma treshe përmban një krevat dopio + 1 tek, dhe facilitete të tjera si : tualet, kondicioner, tv dhe wifi. Hotel Demi në Sarandë i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes dhe hapsirë.

LUKSOZE

S

H

A

R

M

DOPIO STANDARDE

Pamje Anësore nga Deti

Dhoma standard përfshin një krevat dopio large, dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer, kondicioner, tv dhe wifi. Demi Hotel në Sarandë i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes dhe hapsirë.

SHARM

DOPIO STANDARDE

Pamje Anësore nga Deti

Dhoma standard përfshin një krevat dopio large, dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer, kondicioner, tv dhe wifi. Demi Hotel në Sarandë i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes dhe hapsirë.

DOPIO OSE DYSHE

Pamje Anësore nga Deti

Dhoma dopio ose dyshe përfshin dy krevat tek, dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer, kondicioner, tv dhe wifi. Demi Hotel në Sarandë i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes dhe hapsirë.

M

O

D

E

R

N

E

DOPIO OSE DYSHE

Me Pamje Anësore nga Deti

Dhoma dopio ose dyshe përfshin dy krevat tek, dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer, kondicioner, tv dhe wifi. Demi Hotel në Sarandë i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes dhe hapsirë.

MODERN

R

E

L

A

X

DHOMË DOPIO

Me Ballkon

Dhoma dopio përfshin një krevat dopio extra large, dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer, kondicioner, tv dhe wifi. Demi Hotel në Sarandë i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes dhe hapsirë.

RELAX

DHOMË DOPIO

Me Ballkon

Dhoma dopio përfshin një krevat dopio extra large, dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer, kondicioner, tv dhe wifi. Demi Hotel në Sarandë i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes dhe hapsirë.

DOPIO DELUXE

Ballkon & Pamje nga Deti

Dhoma deluxe përfshin një krevat dopio extra large, dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer, kondicioner, tv dhe wifi. Demi Hotel në Sarandë i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes dhe hapsirë.

D

E

L

U

X

E

DOPIO DELUXE

Ballkon & Pamje nga Deti

Dhoma deluxe përfshin një krevat dopio extra large, dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer, kondicioner, tv dhe wifi. Demi Hotel në Sarandë i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes dhe hapsirë.

DELUXE

K

O

M

F

O

R

T

DOPIO SUPERIOR

Me Ballkon

Dhoma superior përfshin një krevat dopio extra large, dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer, kondicioner, tv dhe wifi. Demi Hotel në Sarandë i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes dhe hapsirë.

KOMFORT

DOPIO SUPERIOR

Me Ballkon

Dhoma superior përfshin një krevat dopio extra large, dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer, kondicioner, tv dhe wifi. Demi Hotel në Sarandë i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes dhe hapsirë.

SUITE DELUXE

Me ballkon

Suita deluxe përfshin një krevat dopio extra large + kolltuk, dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer, kondicioner, tv dhe wifi. Demi Hotel në Sarandë i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes dhe hapsirë.

R

E

L

A

X

SUITE DELUXE

Me Ballkon

Suita deluxe përfshin një krevat dopio extra large + kolltuk, dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer, kondicioner, tv dhe wifi. Demi Hotel në Sarandë i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes dhe hapsirë.

RELAX

P

A

M

J

E

D

E

T

I

SUITE SUPERIOR

Me Pamje nga Deti

Suita superior përfshin një krevat dopio extra large + kolltuk, dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer, kondicioner, tv dhe wifi. Demi Hotel në Sarandë i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes dhe hapsirë.

PAMJE NGA DETI

SUITE SUPERIOR

Me Pamje nga Deti

Suita superior përfshin një krevat dopio extra large + kolltuk, dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer, kondicioner, tv dhe wifi. Demi Hotel në Sarandë i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes dhe hapsirë.