DOPIO OSE DYSHE

Me Pamje Anësore nga Deti

Dhoma Dopio ose Dyshe përfshin dy krevat tek dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer, kondicioner, tv dhe wifi. Demi Hotel në Sarandë i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes dhe hapsirë.

null
Sipërfaqja 24 m²
null
2 Krevat tek
null
2 Persona

DOPIO OSE DYSHE

Me Pamje Anësore nga Deti

Dhoma Dopio ose Dyshe përfshin dy krevat tek dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer, kondicioner, tv dhe wifi. Demi Hotel në Sarandë i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes dhe hapsirë.

null
Sipërfaqja 24 m²
null
2 Krevat Tek
null
2 Persona

SHËRBIME NË DHOMË

Shijoni Qëndrimin Tuaj

SHËRBIME NË DHOMË

Shijoni Qëndrimin Tuaj